Dags att nominera partikamrater till kommunfullmäktigelistan!

Nästa år är det valår! I somras nominerade vi partikamrater till region- och riksdagslistorna. Nu är det dags för föreningarna att förse valberedningen med namn till kommunfullmäktigelistan inför valet 2022.

I dagsläget i Tierps AK gäller att Socialdemokrater för Tro och Solidaritet har skickat in sina nomineringar till valberedningen.

Skärplinge-Hållnäs-Karlholms S-förening har sitt nomineringsmöte måndag 8/11 19:00 (i PRO-lokalen i Karlholmsbruk, Vretvägen 7A).

Tierps S-förening har sitt nomineringsmöte måndag 15/11 19:00 (på partiexpeditionen på Tegelbruksgatan 118 i Tierp).

Som vanligt gäller att valberedningen önskar få så många namn som möjligt. Det behövs många nomineringar till KF-listan eftersom vi är det största partiet, med många platser i kommunfullmäktige.

Det är inte bara antalet stolar vi får i valet som ska bemannas, det ska dessutom finnas namn att tillgå när ledamöter av olika skäl inte längre kan fullgöra sitt uppdrag under mandatperioden. 2018 hade vi 50 namn på listan.

Hör gärna av dig redan nu till respektive föreningsordförande om du vill föreslå någon (eller om du själv är intresserad av att stå på KF-listan)!

 

 

facebook Twitter Email