Välkommen till Tierps S-förenings medlemsmöte lördag 25/5 10:00–11:30

De senaste mätningarna visar att vi socialdemokrater har chans att göra något historiskt. Vi inspireras också av Socialdemokraternas imponerande spurt igår i Nederländerna. Nu är det dags för att lägga in sista växeln för valvinst här hemma.

Torsdag kväll kom DN/Ipsos mätning där vi ligger på 23,9% – endast 0,3 procentenheter från vårt resultat i förra EU-valet. Nu har vi chansen att nå över detta — vi har möjlighet att för första gången gå fram i ett EU-val. Vi gjorde en historiskt bra valspurt i höstas och nu kan vi göra det igen!

Varenda knackning, vartenda samtal gör skillnad. Hundratusentals av de som röstade på oss i höstas riskerar nu att stanna hemma på söndag och inte rösta alls. Att nå dem och få dem att gå till valurnorna gör stor skillnad. Du och din insats behövs!

Tierps S-förening har därför ett medlemsmöte (öppet möte) lördag 25/5 10:00–11:30 — välkommen!

Plats: Vår partilokal i Tierp (Tegelbruksgatan 118).
Tema på mötet: EU-valet.

Efter mötet kommer det finnas möjlighet att delta på utåtriktade aktiviteter — det blir sista rycket för att få så många som möjligt att gå och rösta den 26 maj.  Vi bjuder på tilltugg efter mötets slut, och självklart så serveras det kaffe under mötet.

 

 

 

facebook Twitter Email