Magdalena Andersson! Ardalan Shekarabi! Evin Incir! Joakim Palestro!

Magdalena Andersson, Ardalan Shekarabi, Evin Incir och Joakim Palestro gästar Tierps AK under lördagen och måndagen — läs mer nedan för att få alla detaljer!

 

  • Lördag 11 maj kom vår Magdalena Andersson på förmiddagen till Tierp. En grupp Tierps-sossar hakade på och pratade EU-val med väljare tillsammans med finansministern.

 

      

Glöm inte:

  • Måndag 13 maj kommer civilminister Ardalan Shekarabi (ovan) till Söderfors för att delta i vår dörrknackning där. Ju fler sossar vi blir, desto fler Söderforsare kan vi få en pratstund med — kom du också! Samling utanför ICA i Söderfors 17:30.
  • Vid samma tillfälle kommer vår kandidat nummer fem på EU-listan, Evin Incir (ovan), och hjälper till att knacka dörr, och …
  • … Evin kommer dessutom att delta som gäst på vårt repskap måndag 13 maj 19:00 i lokalen PRO Kontakten (adressen är Tamms väg 14BC i Söderfors). Välkommen!
  • Vid detta repskap har vi ytterligare en gäst: Joakim Palestro från Uppsala. Han har hjälpt Tierps AK med en valanalys, och kommer att presentera den under repskapet (följt av en diskussion). Kom och ta del av detta!

Det är nu 16 dagar kvar till EU-valet. Om många i partiet är med på en eller två av de aktiviteter vi berättat om (se nyligen skickade mejl till er medlemmar) kommer vi i Tierp att dra ett rejält strå till stacken när det gäller kampen ”för demokrati och jämlikhet, mot klyftor och extremism”!

 

 

facebook Twitter Email